Anmeldelse af Binance

Binance er den rigtige børs, hvis du gerne vil handle med nogle af de mindre kryptovalutaer. Læs vores anmeldelse her!

Binance er børsen for dig, der gerne vil købe de mere specielle kryptovalutaer, der ikke kan købes på de mere almindelige børser som CEX.IO og Coinbase. De store børser handler ofte med de gængse kryptovalutaer som Bitcoin og Ethereum, hvilket også er dem, som der er flest, der bruger.

På Binance kan du kun købe kryptovaluta med andre former for kryptovaluta. Du kan altså ikke sætte almindelige penge eller fiat, som de også kaldes, ind på siden. Du skal gå ind på en anden børs og købe Bitcoin, Litecoin eller Ethereum for at købe de mere specielle valutaer på Binance.

Grunden til, at du kun kan bruge kryptovaluta til at købe andre former for kryptovaluta, er, at det giver langt mindre bureaukratisk bøvl for folkene bag siden. Der er nemlig langt flere regler, når du skal overføre almindelige valutaer direkte til en børs, frem for når du kun kan overføre kryptovaluta.

Flyttede til Japan for at slippe for strenge regler

Binance blev startet i juli 2017 i Hong Kong af en kinesiske udvikler. Meget hurtigt blev firmaet dog flyttet til Japan, da de har nogle lempeligere regler for handel med kryptovaluta, end de har i Kina.

Der er dog stadig en række fordele for kinesiske brugere af siden. For eksempel kan de få en sms-bekræftelse, når de opretter en konto. Alle andre kan kun få en e-mailbekræftelse.


Køb Kryptovaluta her!

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Stort udvalg af forskellige valutaer

Den store fordel ved Binance er, at du har mulighed for at købe en række forskellige mindre kryptovalutaer. Du kan selvfølgelig bruge de store valutaer som Bitcoin, Ethereum og Litecoin, men har også mulighed for at købe mindre valutaer som Bread, Tether, Ripple, NEO, GAS, Zcash, Dash og omkring 100 andre former for valutaer.

De mange forskellige valutaer gør det muligt for dig at opkøbe kryptovalutaer, der ikke er steget så meget i værdi endnu. Bitcoin er steget meget siden begyndelsen, og hvis du håber på at kunne købe en ny valuta og se en lignende prisstigning for den, kan det være en god ide at gå på jagt efter de mindre og mere ukendte.

Og dem finder du her!

Nogle af branchens laveste gebyrer

Hos mange børser skal du betale høje gebyrer, når du gerne vil handle eller sende dine kryptovaluta til en anden wallet. Det er der ikke hos Binance. Det er med til at gøre dem så populære. Hos dem betaler du kun 0,1 %, når du køber en ny valuta. Det er meget lavt i forhold til andre børser.

Du har faktisk mulighed for at halvere gebyret, hvis du bruger Binances egen kryptovaluta, BNB. Når du laver en handel, har du altid mulighed for at vælge, om du vil betale gebyrerne i BNB eller en anden valuta. Vælger du BNB, falder gebyrerne til bare 0,05 %.

Rent faktisk var BNB originalt en ICO (Initial coin offering) fra Binance. Fra ICO prisen og til sit højeste steg BNB mere end 100 gange. Du kan læse mere om Initial coin offerings her.

Forskel på, hvor meget du kan tage ud af din wallet

Som på de fleste andre børser er der forskellige niveauer af godkendelse. Hvert niveau giver dig mulighed for at tage flere penge ud af din wallet.

Hos Binance har de to niveauer. Det første niveau opnår du, når du opretter en wallet hos dem. Det giver dig mulighed for at tage 2 Bitcoin ud af din wallet om dagen. Eftersom 2 Bitcoin i øjeblikket svarer til omkring 122.000 danske kroner, vil det være nok for det fleste at være på godkendelsesniveau 1.

Har du brug for at overflytte flere penge dagligt, kan du dog opnå et højere niveau ved at indscanne billed-ID som pas eller kørekort. På niveau 2 har du mulighed for at overføre 100 Bitcoin hver dag til en anden wallet.

Basis- og avanceret niveau at handle på

Binance er ikke for nybegyndere. Hele siden er bygget op omkring, at du forstår, hvordan du handler; der er ingen forklaringer overhovedet.

Som nybegynder i at handle med kryptovaluta vil det dog være naturligt, at du starter med at købe Bitcoin eller Ethereum på en side som Coinbase og får en fornemmelse for markedet. Først når du er blevet mere øvet, ville du typisk begynde at handle med de mindre valutaer. Det giver derfor god mening, at Binance ikke er så nybegyndervenligt bygget op.

Du kan dog alligevel få lidt hjælp. Når du skal handle, har Binance nemlig to niveauer. Det er et basisniveau og et avanceret niveau. Forskellen på de to niveauer er, hvor mange oplysninger du får vist, når du er ved at lave en handel.

Du kan se vores video her, der forklare de mest basale dele af at handle med kryptovaluta på Binance.

Vælg en grænse for, hvor dyrt du vil købe

Når du handler med kryptovaluta, ændrer prisen sig hele tiden. Den kan derfor være blevet højere, mens du har siddet og udfyldt de forskellige felter for at kunne købe den. Hos Binance har de lavet en smart feature, der sikrer, at du ikke kommer til at købe for dyrt.

Du kan vælge en grænse for, hvor dyrt du vil købe en bestemt valuta. Hvis valutaen holder sig under den grænse, mens du handler, går handlen igennem. Men hvis den kommer over den angivne grænse, gør den ikke. Det er med til at sikre, at du ikke kommer til at lave en dårlig handel.

Sikkerheden er i top hos Binance

Når du opretter en profil hos Binance, kommer du med det samme til deres sikkerhedsside. Der har du mulighed for at slå alle de sikkerhedsindstillinger til, som du ønsker. Det er en lille ting, der viser, at Binance tager sikkerheden meget alvorligt.

De bruger også 2-faktor-godkendelse, hvilket gør, at du skal godkende en handel to gange. Det kan for eksempel være, at de sender dig en mail med et godkendelseslink.

Binance er god til de øvede kryptokøbere

Binance er ikke lavet til nybegynderne, men til dem, der har fået smag for at handle med kryptovaluta på andre børser og nu har lyst til at prøve at handle med nogle mindre valutaer, der ikke kan købes andre steder. Sikkerheden er rigtig god, gebyrerne er lave, og der er lavet foranstaltninger, så du ikke kommer til at købe for dyrt.


Køb Kryptovaluta her!

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.