Bitcoin


Køb Bitcoin her!

Investering i kryptoaktiver er ureguleret i visse EU-lande og Storbritannien. Du har ingen EU investor garanti. Din kapital er udsat for risici.

Hvis du er interesseret i at investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer, har du nu et par flere muligheder end blot at købe dem på en børs. En svensk virksomhed er begyndt at tilbyde investeringsprodukter, der lader dig købe aktier i Bitcoin, kaldet Bitcoin XBT. Dette er en god måde at komme i gang med kryptovalutaer på, hvis du ikke føler dig tryg ved selv at købe og sælge dem på en børs.

Kursen på Bitcoin går op og ned, så vi har samlet noget info herinde.Du kan også investere i Bitcoin gennem en fond, kaldet GBTC. Dette er en måde at sprede risikoen ved din investering på, da værdien af Bitcoin kan stige eller falde.

Uanset hvilken måde du beslutter dig for at investere i Bitcoin og andre kryptovalutaer på, skal du blot huske, at der ligesom ved alle andre investeringer altid er en risiko involveret! Sørg for at lave din egen research, før du investerer noget, og rådfør dig med en erfaren finansiel rådgiver, hvis du har nogen spørgsmål.

Cryptocurrency Prices by Coinlib