I en verden af krypto er airdrops er det en fordel at have en krypto-tegnebog. Det er som at have en fornemmelse af nye kryptovalutaer, der bliver introduceret på kryptomarkedet. Krypto-virksomheder, der bruger airdrops, har en tendens til at trænge ind på markedet.

For at sætte det i et meget simpelt perspektiv er det som at modtage en lille prøve af ny chokolade eller nye lækkerier, der er kommet på markedet. Man kan smage den gratis og sprede budskabet om denne nye ting på markedet. De små bidder kan blive til en stor gevinst, når den nye valuta senere vinder indpas på markedet.

Hvad er krypto airdrops?

Krypto airdrops er en lille mængde mønter eller tokens, der sendes til tegnebøgerne hos aktive brugere af en bestemt blockchain. Det kommer normalt gratis eller med en lille forpligtelse til at sprede ordet om denne nye krypto. Wallet-brugere bliver bedt om at skrive om denne nye valuta på sociale medier eller skrive et blogindlæg. Det er en win-win-situation for både de aktive brugere og kryptovirksomhederne. Brugeren får kendskab til den nye valuta, mens virksomheden får omtale.

Forskellige typer af Airdrops

Standard Airdrops:

Små mængder af kryptovaluta overføres gratis. Man oplyser sin wallet adresse eller skriver sig op til den nye cryptovaluta.

Bounty Airdrops:

Dette fungerer som et byttesystem. Wallet-brugeren skal deltage i en form for salgsfremmende aktivitet til gengæld for airdrops.

Eksklusive Airdrops

Eksklusive airdrops gives til loyale brugere af en kryptoplatform. Disse airdrops er mere som belønninger.

Holder Airdrops

Som navnet antyder, gives holder airdrops til wallet-brugere for at holde bestemte kryptovalutaer. De er normalt populære som Bitcoin eller Ether.

Hvor kan du finde airdrops?

Det er ikke svært at finde airdrops. De findes normalt på det nye kryptoprojekts websted eller relaterede forum. Oplysninger om bounty airdrops findes normalt på sociale medier. Airdrops bliver også promoveret af tredjepartsvirksomheder, som sender advarsler, nyheder og begivenheder om nye kryptovalutaer.

Hvordan virker airdrops som et markedsføringsværktøj?

Enhver valuta, herunder krypto, vinder først opmærksomhed, når folk begynder at bruge den. Værdien af kryptovalutaen stiger kun, når der handles med den. Med en række valutaer, der allerede er tilgængelige på markedet, har nyligt lancerede valutaer brug for aggressiv markedsføring. Den skal skille sig ud for at få succes midt i den hårde konkurrence. Et andet vigtigt krav for at en ny valuta kan få succes er, at flere mennesker skal kende til den. Det er her, at airdrops kommer ind i billedet. De hjælper ikke kun med at sprede kendskabet til nye kryptovalutaer, men lader også virksomheder opbygge et fællesskab af loyale og ligesindede brugere.

 

Hvad skal du være forsigtig med airdrops?

Man skal også være forsigtig med airdrops. Som på ethvert marked kan der være useriøse elementer, der forsøger at drage fordel af dette enkle markedsføringsværktøj. Vær på vagt over for alle, der beder dig om at betale for airdrops. De kommer gratis eller på i bytte for små tjenester.

Airdrops kan også misbruges af svindlere til at stjæle tegnebogsindehavernes identitet, hvilket kan føre til phishing, hacking eller afpresningsforsøg.

Simple skridt som at foretage et baggrundstjek af den nye valuta vil være med til at sikre din sikkerhed. Du kan også overveje at bruge en eksklusiv tegnebog til at indsamle airdrops.