Sådan skaber du rammerne for den perfekte date

Sådan skaber du rammerne for den perfekte date

Sponseret

Singlelivet kan være rigtig surt og træls at komme igennem, særligt hvis man ønsker sig en kæreste. Derfor er det en god idé at forberede sig, inden man skal på date, så man kan være sikker på, at begge får en god oplevelse ud af det. Her kan du læse videre og blive inspireret til, hvordan du sætter rammerne for dig og din date, uanset om du er mand eller kvinde.

Datinglivet kan både være en hård nød og kode at knække, og det er ikke excellerer fra start. Det er en kunstart at møde nye mennesker på denne måde, og hvis man er træt af at gå en tur rundt om søerne i København eller tage en ultra kort caffe latte, så kan du læse med her og blive inspireret til de rammer du kan sætte for dig og din date.

Sæt tiden af til det

En bagkant er altid lidt irriterende, særligt hvis man hygger sig, og gerne vil lade aftenen udvikle sig. Undlader du at lave aftaler efterfølgende og derved sætter en hel aften af til det, så giver du også mulighed for, at alt netop kan ske.

Omvendt kan det modsatte også være en god idé, hvis du har et par ledige timer. Hvis du fra starten gør det klart for din date, hvor længe I har, så kan det, hvis kemien mellem jer er god, være med at gøre lysten til at se hinanden igen større.

Uforpligtende og afslappende aktiviteter

Det er ikke alle, der er fan af TV-dates, som byder på alt fra helikopterture til 5-retters menu på en fancy restaurant i Indre By. Overvej derfor hvilke aktiviteter, der kunne være sjove at lave sammen, uden at man skal forholde sig til hinanden hele tiden.

En aften med brætspil kan være en sjov måde at lære hinanden at kende på uden at man behøver stille de traditionelle spørgsmål. Det kan også være en lang gåtur ude i naturen, hvor de skiftende omgivelser kan være med til at give jer noget at tale og tænke over på vejen.

Giv plads til din date

Når du møder din udkårne for en aften, så er det lige så vigtigt at lytte, mindst lige så meget som man taler. Giv plads til, at din date kan komme til orde, og spørg nysgerrigt ind. Lad være med at sidde og vente på, at du får ordet, det bør gerne komme helt naturligt. På den måde er du med til at skabe tillid mellem jer, og tillid er alfa og omega i en kærlighedsrelation.

Går aftenen helt skævt uden at ende som forventet, så findes der også muligheder. Escort sex kan være noget for dig, der er træt af at sidde alene derhjemme i weekenden og har lyst til selskab af den mere sjove slags.